Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbullu Gelin 24. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İpek ve bebek öldü mü?

        Özcan Deniz'in Faruk, Aslı Enver'in Süreyya karakterini canlandırdığı İstanbullu Gelin dizisi, 24. bölümüyle Cuma akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümü bekleyen meraklı izleyiciler için 24. bölüm fragmanı yayınlandı ve yeni bölüme dair ipuçları verildi. İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanında yer alan detaylar, izleyicileri heyecanlandırdı. İşte İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

        İSTANBULLU GELİN 24. BÖLÜM FRAGMANINDA ŞOK DETAY

        Faruk ve Süreyya'nın hikayesini konu edinen İstanbullu Gelin dizisi, 24. bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. İstanbullu Gelin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler, büyük merakla yeni bölümde neler yaşanacağını araştırıyor.

        İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı ve 24. bölüm 2. fragmanını izleyen izleyiciler de yeni bölümde İpek'in ve bebeğinin ölüp ölmeyeceğini araştırıyor. İşte İstanbullu Gelin 24. bölüm fragmanı ve yeni bölüm ipuçları...

        Yaşanan korkunç olay sonrası Süreyya ve Faruk cehennem azabı yaşamaktadırlar. Esma, Garip’ten gelen telefonla hayatının en büyük defterini kapatmaya hazırlanırken bambaşka bir oyunun içine düşer.

        Başı belaya giren Murat’a ise hiç beklemediği birisi destek çıkar. Dilara, Reyhan’ın sözlerinden rahatsızdır. Küçük bir tartışma, Adem’in evinde inanılması güç olayların yaşanmasına sebep olur.

        Günün sonunda Fikret’in yapacağı hamle herkes için çok tehlikeli olacaktır.

        23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İstanbullu Gelin'in geçtiğimiz hafta ekrana gelen 23. bölümünde;

        Emir’in yemekte söylediği şeyler Faruk’un çok farklı duygular hissetmesine sebep olur. Yeni yaşında yeni kararlar alan Esma, Garip’i çok şaşırtır. Begüm beklenmedik bir ziyaretle yıkılır. Yaşanan bir olay Adem ve Dilara’nın evliliğinde karanlık bir boyutun açılmasına sebep olur.

        Süreyya ise Dilara’nın çıkmazda olduğunu hisseder. Onun, arkadaşı için yapacağı hamle konakta çok büyük bir gerilime yol açar. Gece vakti yaşanan korkunç olay, Süreyya’nın hayatının en büyük sınavını vermesine sebep olacaktır.

        22. BÖLÜM ÖZETİ

        Faruk ve Süreyya’nın aldığı karar konakta şok etkisi yaratır. Kendiyle ilgili radikal değişikliklere giden Esma’nın hamlesi oğullarının büyük bir korku ve panik yaşamasına sebep olur. Öte yandan mezarın açılma tarihi yaklaşmaktadır. Adem, Garip’ten aldığı fikirle Boranları derinden sarsmaya hazırlanır.

        REKLAM

        Dilara’nın evlilik sürecinde tanıklığı ettiği şeyler onu birtakım sorgulamalara mecbur kılar. Esma’nın herkesten habersiz devreye soktuğu plan Süreyya’yı hiç ummadığı bir duruma düşürecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ