Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İstanbullu Gelin 29. yeni bölüm: Süreyya ve Faruk aşkında yeni kriz!

        Faruk ve Süreyya'nın aşk hikayesini konu edinen İstanbullu Gelin dizisi, bu akşam ekrana gelecek olan 29. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler merakla 29. bölümde nelerin yaşanacağını araştırıyor. Peki İstanbullu Gelin 29. yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor? İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları.

        İSTANBULLU GELİN 29. BÖLÜM

        Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır.

        REKLAM

        Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır. Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir.

        28. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Gördüklerini sindirmeye çalışan Süreyya ve Faruk birbirleri ile olan daha çetin bir mücadeleye girişirler. Esma’nın hamlesi peş peşe büyük gerilimlerin yaşanmasına sebep olurken Faruk’u hiç beklenmedik bir noktaya getirir. İstemediği şeylerle yüzleşmek zorunda kalan Adem duruma sıra dışı bir tepki verir.

        Gelen bir misafir konağı fazlasıyla hareketlendirir. Can’ın verdiği bir bilgi Süreyya’nın şok olmasına ve Faruk’la ilgili bazı şeyleri yeniden sorgulamasına sebep olacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ