Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri İzlandalı Bjarnason'den takımını riske etmemek için milli takıma gitmedi - Futbol Haberleri

        Bjarnason, Türkiye'nin güçlü bir takım olduğunu, ancak gönlünün Türkiye ve İzlanda'nın bir arada Dünya Kupası'na katılmasından yana olduğunu aktardı.

        ''TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM''

        Türkiye-İzlanda karşılaşmasının büyük ve mücadele gücü yüksek bir maç olacağına vurgu yapan İzlandalı yıldız, "İki takım için de önemli bir maç. Ben İzlanda'lıyım ve kalbim İzlanda'dan yana. Türkiye ve Türk insanını gerçekten çok sevdim. İnşallah İzlanda ve Türkiye bir arada Dünya Kupası'nda boy gösterir. Skor olarak bir şey söyleyemem ama Türkiye'nin çok güçlü bir takım olduğunu biliyorum, özellikle kendi evinde. İnşallah güzel bir maç olur" dedi.

        ''TAKIMIMI RİSKE ATMAMAK İÇİN GİTMEDİM''

        Türkiye'nin, Premier Lig ekibi Everton'da forma giyen Gylfir Sigurdsson'a karşı önlem alması gerektiğine dikkat çeken Elazığspor'un başarılı futbolcusu, "Sigurdsson gerçekten iyi futbolcu. İyi ve ölü toplarda oldukça etkili. Defanstan iyi çıkan bir ekibimiz de var" ifadelerini kullandı.

        ''SAKATLIĞIM CİDDİ DEĞİL AMA...''

        Milli Takım kadrosunda yer almamasıyla ilgili de konuşan Bjarnason, "Sakatlığım ciddi değil ama bir ağrım vardı. Rize maçında bir darbe yemiştim. Kendimi yüzde 100 hazır hissetmediğim için takımımı riske atmak istemedim. Elazığ'da kalıp tedavime devam etmeyi tercih ettim. Çok büyük bir sakatlık değil" şeklinde konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ