Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig’de sezonu 6. basamakta noktalayarak beklentilerin üzerinde bir performans sergileyen Göztepe’de Kaptan Selçuk Şahin, Demba Ba, Tanju Kayhan, Leo Schwechlen, Kosanovic ve kaleci Günay’ın sözleşmeleri sona ererken, Teknik Direktör Tamer Tuna da henüz resmi sözleşmeyi imzalamadı.

        Sarıkırmızılıların sezon başında Gençlerbirliği’nden transfer ettiği 37 yaşındaki Selçuk Şahin, takımda kalmak istediğini söyledi. Görüşmelerin sürdüğünü belirten Şahin, “Göztepe’de oynamaktan ve kaptanlık yapmaktan dolayı gururluyum. Takımda kalmak istiyorum ve yönetimle görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım seneye de Göztepe formasını giyerim” ifadelerini kullandı.

        Ba yolcu

        Devre arasında geldiği sarıkırmızılı takımda 13 maça çıkan ve 7 gole imza atan Demba Ba da kesin olarak takımdan ayrılıyor. Eski kulübü Beşiktaş ile dirsek temasında olan Senegalli oyuncuya Çin'den de teklif olduğu öğrenildi. Selçuk ve Ba’nın yanı sıra sözleşmeleri sona eren Tanju Kayhan ve Kosanovic’in ise kadroda düşünülmediği iddia edilirken, Schwechlen ile Günay’ın durumuna ise teknik heyet karar verecek.

        Tuna imzalamadı

        Göztepe’nin sözleşme uzatmak için resmi teklif yaptığı Teknik Direktör Tamer Tuna da henüz resmi sözleşmeye imza atmadı. Genç teknik adama Süper Lig’den birçok talip olduğu öğrenilirken, yönetim ile Tuna’nun ilerleyen günlerde yeniden bir araya gelmesi bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler