Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karşıyaka Belediyesi, Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Ritmik Cimnastik Cimnast 1. Lig ve 2. Lig Yarışmaları ile Küçükler Federasyon Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak. 2627 Mayıs tarihleri arasında, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonunda gerçekleşecek müsabakalarda, minik cimnastikçiler yeteneklerini sergileyecek.

        Minikler ve Küçükler kategorilerinde gerçekleşecek olan yarışlara 21 kulüp, 128 sporcu katılacak. Yarışların resmi başlama töreni 26 Mayıs Cumartesi günü, 14.40’ta 1912 Zühtü Işıl Spor Salonunda yapılacak.

        Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Futbol ve basketbol dışında, sporun her branşına destek vermeyi kendimize ilke edindik. Küçük sporcularımızın cimnastik yarışlarına ev sahipliği yapmaktan da mutluluk duyuyoruz” dedi. Federasyon yetkilileri de “Tüm cimnastik tutkunlarını bu görsel şöleni izlemeye davet ediyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler