Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, son 2 sezonda kiralık olarak Akın Çorap Giresunspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Recep Aydın'la ilgileniyor. 

        Bonservisi Atiker Konyaspor'da olan 28 yaşındaki futbolcu, Giresunspor'da geçen sezon 23 maçta 2 kez rakip fileleri sarstı. Çanakkale Barbarosspor altyapısından yetişen Recep, Konyaspor'da profesyonel olduktan sonra İstanbulspor, İnegölspor ve Kardemir Karabükspor'da da top koşturdu. Süper Lig'de 46 maçta 5 gol atan tecrübeli isim 1'inci Lig'de 150 karşılaşmada 20 kez ağları havalandırdı. 

        Altınordu, Recep'i kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istiyor. Kırmızı-lacivertli ekip dış transferde ilk olarak eski oyuncusu Sinan Osmanoğlu'yla anlaşmıştı.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler