Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3. Lig'de kadrosunu korumaya çalışan transfer yasaklısı Karşıyaka, yarın hareketli bir gün yaşayacak. Futbol takımının yeni sezon öncesi FIFA'dan 6 puan silme cezası almaması için eski futbolcularından Ofoedu'nun 310 bin TL alacağını yatıracak Kaf-Kaf, vergi yapılandırmasından yararlanmak için 253 bin TL güncel vergi borcunu da ödemeye çalışacak.

        İç transferde 9 futbolcunun ardından takım kaptanı Mustafa Aşan'la da söz kesen yeşil-kırmızılıların tecrübeli futbolcuya imza attırması da bekleniyor. İç transferde fire vermek istemeyen Karşıyaka, Tayfun, Hakan, Abdülhamit'le de pazarlıklarını sürdürüyor. Takımdaki genç oyuncular ile altyapıdan denenen isimlerin antrenmanlara başladığı Kaf-Kaf'ta diğer futbolcular ise 1 Temmuz'da topbaşı yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler