Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Jack Dorsey, Twitter'ın bağımsız kalması gerektiğini düşünüyor - Teknoloji Haberleri

        Goldman Sachs tarafından ABD’nin San Francisco kentinde düzenlenen teknoloji ve internet konferansında konuşan Jack Dorsey, “Bağımsızlığımız bize güç veriyor çünkü her cihaz üzerinde ve her araçla çalışabiliyoruz.” dedi ve ekledi, “Herhangi bir platform üzerinde sınırlı değiliz.”

        BTIG analisti Richard Greenfield, geçtiğimiz ay yayınladığı yatırımcıları bilgilendirme notunda Twitter’ın bu yıl satın alınacağını tahmin etmiş ve sosyal ağın bağımsız kalabilmek için çok değerli hale geldiğini söylemişti. Satın alınacağı haberlerinin ortaya çıkmasıyla, Twitter hisseleri geçtiğimiz ay birkaç kez yükselişe geçti.

        Twitter geçtiğimiz hafta açıkladığı çeyrek sonuçlarında, 12 yıllık tarihinde ilk kez kâr ederek büyük bir başarıya imza atmış ve geleceğine dair soru işaretlerini gidermişti.

        REKLAM

        Twitter’ın satılacağı yönündeki haberler 2016 yılına kadar uzanıyor. O dönem ortaya çıkan söylentiler, sosyal ağın potansiyel alıcılarının Walt Disney Company ve Alphabet olduğu yönündeydi.

        Dünya basınının bildirdiğine göre, Twitter bu görüşmelerden bir anlaşma çıkaramadı ancak yoluna devam ederek sosyal ağında dramatik değişikliklere imza attı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ