Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Janet Jackson’ın tesettürden sonraki seksi hali çok konuşuldu - Magazin haberleri
        1

        Efsane şarkıcı Michael Jackson'un kardeşi Janet, sahne aldığı Billboard ödül töreni gecesine kıyafeti ve cesaretiyle damga vurdu.

        2

        Sözcü'den Hale Ceylan Barlas'ın haberine göre, Katarlı milyarder işadamı Wissam el Mana ile evlenen ve bir çocukları olan 1990’ların efsane şarkıcısı Janet Jackson, müziğe 10 yıldan fazla bir ara verdikten sonra ilk kez Billboard Ödülleri’nde canlı bir performans sergiledi.

        3

        Tesettüre girdiği dönemlerde kameralardan uzak bir hayat süren Janet Jackson’ın boşandıktan sonra müziğe dönmesi, hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

        4

        Billboard ödüllerinde sahneye çıkan ve cesur kıyafetiyle beğeni toplayan Jackson’ın dönüşü tabir yerindeyse muhteşem oldu.

        5

        Altın rengi oversize bluzu, yine aynı renklerde uzun çizmeleri, file çorabı ve tepeden topladığı saçlarıyla eski formuna kavuşan Janet Jackson’ın stili haliyle sosyal medyanın da gündemindeydi…

        6

        Doğum kilolarından kurtulduğu görülen 52 yaşındaki ABD'li şarkıcı için pek çok yorum yapıldı. Kıyafetiyle tesettürlü halini kıyaslayanların sayısı bir hayli fazlaydı.