Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Jessica May nişanlısı Hüseyin Kara ile Rize’de tatil yapacak - Magazin haberleri
        1

        Televizyon, sahne ve spor dünyasının yıldız isimleri yaz tatili için geri sayıma geçti. Sıcakların iyiden iyiye hissedildiği şu günlerde, HT MAGAZİN birbirinden ünlü isimlerin yaz tatilini nerelerde, kimlerle geçireceklerini sizler için araştırdı. 24 Haziran’daki cumhurbaşkanlığı seçimi tatili bölse de kimi ünlü seçim sonrasına plan yapıyor, kimileriyse tatilin ilk bölümünü seçimden önce yapıp seçim sonrası ikinci tatili planlıyor.

        İşte ünlü isimlerin Bodrum’dan Rio’ya kadar uzanan tatil rotaları...

        2

        DATÇA YOLU GÖZÜKTÜ

        Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Şener Şen’in Muğla’nın Datça İlçesi’ne bağlı Palamutbükü’nde 10 dönümlük arazisi olduğu biliniyor. Usta sanatçı, denize sıfır konumdaki arazisinde yer alacak 19 villalık havuzlu sitenin yapımının devam ettiği şu günlerde Datça’ya giderek bu sürecin bizzat başında bulunacak. Bir yandan da yaz tatili yapacak.

        3

        MAVİ TURDAN SONRA DALIŞ

        Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti, Bodrum Yalıkavak’taki evlerinde başlayacak tatillerine mavi turla devam edecek. Sedef Avcı, Kıvanç Kasabalı ve Çağatay Ulusoy gibi yakın dostlarıyla, Kaş’ta dalış tatili de yapacaklar.

        4

        ÖNCE RİZE, SONRA BREZİLYA

        ‘Yeni Gelin’ dizisiyle milyonları SHOW TV ekranında buluşturan Jessica May, dizinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi Hüseyin Kara’nın memleketi Rize’ye giderek Kara’nın ailesiyle tanışacak. May ve Kara, haziran ayının sonunda Rio’da nikâh masasına oturacak. Çiftin nikâh şahitlerinden biri eski futbolcu Alex de Souza olacak.

        5

        BALKAN TURU

        Fulya Zenginer, tatil için bu yıl da müdavimi olduğu Bodrum’a gidecek. Gümüşlük’te ailesi ve yakın dostlarıyla birlikte tatil yapacak olan Zenginer, ağustos ayındaysa Balkan turuna çıkmayı planlıyor.

        6

        TERCİHİ BODRUM

        SHOW TV’nin sevilen dizisi ‘Yeni Gelin’in Dilan’ı Şilan Makal, tatil için Bodrum Yalıkavak’ı tercih etti. Makal, “Yazın kendimi yenileyip yeni sezona bomba gibi gireceğim” dedi.

        7

        AYVALIK TUTKUNU

        Aslıhan Gürbüz yoğun dizi maratonunun yorgunluğunu önce çok sevdiği Ayvalık’ta atacak. Ardından Bodrum’a geçip dalış tutkusunu doyasıya yaşayacak.

        8

        İLK DURAĞI İSPANYA

        Geçtiğimiz günlerde katıldığı Cannes Film Festivali’nde kıyafetleri kadar dudak dolgusuyla da gündemi meşgul eden Meryem Uzerli, yaz başında her yıl yaptığı gibi kızı Lara’yla birlikte İspanya’ya gidecek. Ünlü oyuncu, 2 haftalık İspanya tatilinin ardındansa Berlin’e geçecek.

        9

        MALATYA YOLCUSU

        Fenerbahçeli Mehmet Topal, futbol sezonunun yorgunluğunu memleketinde atacak. Haziran ayında eşi Selda Topal ve oğlu Mehmethan’la birlikte memleketi Malatya’ya gidecek. Ardından Elazığ’a geçecek olan Topal, tatilin finalini Bodrum’da yapacak.

        10

        ÇEŞME'DEN VAZGEÇMİYOR

        Murat Dalkılıç’tan boşanarak hayatında yeni bir sayfa açan Merve Boluğur’un tercihi bu yaz da Çeşme olacak. Kız arkadaşları ve yakınlarıyla birlikte yazın keyfini Çeşme’de çıkarmayı planlayan ünlü oyuncu, bu süre zarfında kendisine gelen senaryoları da değerlendirerek yeni sezona hazırlanacak.

        11

        SEÇİMİN ARDINDAN ABD'YE GİDECEKLER

        6 Mayıs’ta görkemli bir törenle hayatını oyuncu Buse Varol Tektaş’la birleştiren Alişan, yaz için planlarını şimdiden yaptı. Ünlü şarkıcı ramazan ayının ve seçimn ardından eşiyle birlikte Amerika’ya gidecek. Çift, başta New York olmak üzere 3-4 farklı şehri gezecek.

        12

        KARABURUN'DA DİNLENECEK

        Sezen Aksu, haziranda yaz tatilinin startını verecek. Geçen yıl İzmir’in Karaburun Çatalkaya mevkiinde 350 metrekare arsa üzerine kurulu villasını dekore ettiren sanatçı, 2 ay boyunca burada kalmayı planlıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ