Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Johnny Depp'e J.K. Rowling'den destek

        Warner Bros'un Fantastic Beast'in tanıtım fragmanını ve afişini yayınlamasının ardından adı aile şiddet suçlamalarına karışan Johnny Depp'e oldukça tepki gelmişti. Öyle ki yapımcılara ve filmin yönetmeni David Yates'e ünlü oyuncuyu kadrodan çıkarmaları konusunda epey bir baskı yapılmıştı.

        Tüm bu baskı altında Harry Potter kitaplarının ve Fantastic Beast'in yazarı J.K. Rowling resmi internet sitesinde yaptığı açıklamayla Johnny Depp'e destek verdi.

        "Harry Potter ve etrafında oluşan, onunla büyüyen ve destekleyici bir yapıya sahip olan topluluk, hayatımın en büyük mutluluklarından biridir. Şahsen benim için, bu konuda hayranlara açıkça konuşamamak zor, sinir bozucu ve bazen de acı verici. Bununla birlikte, karşılıklı hayatlarını sürdürmek istediğini dile getiren iki kişinin özel hayatını korumak için yaptığı anlaşmaya saygı gösterilmelidir. Bu durumla ilişkin bu anlayışımıza dayanarak, film yapımcıları ve ben sadece işimize sarılmakla kalmıyor, aynı zamanda Johnny’nin filmlerde önemli bir karakteri oynamasından dolayı da gerçekten memnunuz" açıklamasında bulundu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ