Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Juventus - Real Madrid maçına Cüneyt Çakır damga vurdu - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'in Juventus'u deplasmanda 3-0 mağlup ettiği maçı FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetti.

        2

        Juventus Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Cristiano Ronaldo damga vururken, Cüneyt Çakır'ın kararlarına İtalyanlar büyük tepki gösterdi.

        3

        Cüneyt Çakır, maçın ilk yarısında İtalyan ekibinde forma giyen Bentancur'a gösterdiği sarı kart nedeniyle siyah-beyazlı futbolcuların yoğun itirazına maruz kaldı.

        4

        42. dakikada Juventus'un penaltı beklediği bir pozisyonda oyunu devam ettirmesinin ardından Juventus Stadyumu'nu dolduran 40 bine yakın İtalyan taraftarın tepkisini çekti.

        5

        Cüneyt Çakır'ın sarı kart gösterdiği Sergio Ramos da cezalı duruma düştü.

        6

        Ramos maçın ardından yaptığı açıklamada Çakır'ın kart kararını eleştirirken "Sanıyorum kariyerimde ilk defa dirsek yediğim için sarı kart gördüm. Fakat maç sonucuna bakarsak rövanş maçında oynamayacak olmam daha iyi oldu. Çok da kötü değil" açıklamasını yaptı.

        7

        Casemiro'nun içinde bulunduğu ve Juventus'un penaltı itirazı yaptığı pozisyonu devam ettirmesiyle tribünler Cüneyt Çakır'ın her kararına ıslıkla tepki gösterdi.

        8

        Cüneyt Çakır, maçın ikinci yarısında, sarı kartı olan Paulo Dybala'ya, Carvajal'e yaptığı sert müdahale sonrası ikinci sarıyı gösterip Arjantinli yıldızı kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. (Skorer)

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ