Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadın 18. yeni bölüm fragmanı! Kadın yeni fragmanında Hatice elinde bıçakla Şirin'in üstüne yürüyor!

        Kadın 17. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Kadın son bölümde Şirin'in oynadığı oyun ortaya çıktı ve Enver'den de Hatice'den de beklemediği tepkiler aldı. Hatice, Şirin yüzünden Bahar'ın evden gitmesini istemesinin vicdan azabını yaşadı. Sarp cephesinde ise işler gittikçe netleşiyor. Bahar ile Enver Şirin'in yaptıklarına dayanamayarak evi terk etti. Tam o sırada Sarp, "Onu görmeye gidiyorum" diyerek bir yere gitti. Sarp Bahar'ın yanına mı gitti? Kadın yeni bölümde neler olacak? İşte Kadın 18. yeni bölüm fragmanı...

        KADIN 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Kadın 18. yeni bölüm fragmanında, Hatice Şirin'in üstüne yürüyor. "Bahar'ınhayatına göz diktin, ne biçim evlatsın" diyerek Şirin'i yere düşürüyor. Mutfaktan bıçak alarak Şirin'in yanına gelen Hatice ne yapacak?

        KADIN 17. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Şirin yüzünden Bahar’ın evden gitmesini isteyen Hatice, Bahar’ın tepkisi karşısında ne yapacağını bilemez ve utanır. Şirin’in yalanlarından sıkılan Enver ise Hikmet’ten öğrendiklerinden sonra Şirin’e olan öfkesine engel olamaz. Enver, artık Şirin’in hiçbir söylediğine inanmamaya karar verir ve Şirin ile arasına mesafe koyar.

        REKLAM

        Bahar’ın her kötü gününde yanında olan Arif’in, bu kez Bahar’ın yanında olmasına ihtiyacı vardır. Bu kötü olay ise Bahar ve Arif’i biraz daha yakınlaştırır. Şirin tüm olanlardan sonra söylediği yalanları düzeltmek yerine bir hamle daha yapar. Bunun farkına varan Enver, Şirin’in değil Bahar’ın yanında olmaya karar verir. Eski evine dönmeye karar veren Bahar’ı ise zor günler beklemektedir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ