Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kahramankazan'daki kız kaçırma kavgasında 5 tutuklama

        Ankara'nın Kahramankazan İlçesi'nde 2 kişinin öldüğü, 1 polisin şehit olduğu kız kaçırma kavgasında 5 kişi tutuklanarak Sincan Cezaevi'ne konuldu.

        DHA'nın haberine göre, Kahramankazan İlçesi'nde perşembe günü mevsimlik işçi olarak çalışan Diyarbakır ve Şanlıurfalı aileler arasında çıkan kız kaçırma kavgası ve ardından çıkan olayda 2 kişi ölürken, 1 polis şehit oldu. Gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü ilçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılıdı. Kahramankazan Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında hakim karşısına çıkarılan 9 şüpheliden Şemsettin E., Erdal E., Abdulkerim D., Ömer K. ve Abdulkadir D. tutuklanarak Sincan Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

        REKLAM

        2 ŞÜPHELİ ANKARA'DA

        Kız kaçırma kavgasından dolayı gözaltına alınan ve sorgusu sırasında rahatsızlanınca hastaneye götürülen Aziz E.'yi öldüren ve ona refakat eden polis memuru Muhammet Uz' u şehit eden Fikret G. ile Orhan G.'in sorgusu Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde devam ediyor.

        OLAY NASIL OLDU?

        Ankara´nın Polatlı İlçesi'nde mevsimlik işçi 25 yaşındaki Ömer D. ve aralarında gönül ilişkisi olan Kahramankazan İlçesi'nde yine mevsimlik işçi akrabası 16 yaşındaki R.D.'yi ailesi vermeyince kaçırdı. R.D.'nin ağabeyi 25 yaşındaki Abdulkadir D., genç kızın kaçırıldığı otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Ekrem G.´i ateş ederek öldürdü. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sırasında rahatsızlanan şüphelilerden Aziz E., götürüldüğü hastanede silahlı saldırıya uğrayarak öldü. Bu sırada E.'ye refakat eden polis memuru Muhammet Uz şehit oldu. Olaylarda 1 polis ve 1 öğrenci de yaralandı.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ