Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kalbimdeki Deniz 50. bölüm fragmanı yayınlandı! Kalbimdeki Deniz 49. bölüm özeti

        Kalbimdeki Deniz 49. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Şebnem'in intikam planlarını ilerlettiği, Deniz ise hem oğlu hem Mirat'la ilgili sürprizlerle sarsıldığı son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. Seyirciler Kalbimdeki Deniz'in yeni bölümünde neler yaşancağını merak etmeye başladı. İşte Kalbimdeki Deniz 50. bölüm fragmanı ve 49. bölüm özeti...

        KALBİMDEKİ DENİZ 50. BÖLÜM FRAGMANI

        Fox TV'de yayınlanan Kalbimdeki Deniz 49. kez ekranlara geldi. Son bölümün ardından dizinin yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Kalbimdeki Deniz 50. yeni bölümü ile 23 Aralık Cumartesi günü Fox TV'de!

        REKLAM

        İşte Kalbimdeki Deniz 50. bölüm fragmanı;

        KALBİMDEKİ DENİZ 49. BÖLÜM ÖZETİ

        Fikriye Alihan için yaptığı tanıklığın sonuçlarını çok ağır bir şekilde yaşarken, Deniz ve Mirat da Raşel’den özür dilerler. Raşel evden gitmeye karar vermiştir ama Yosef onu durdurur. Yosef ve Mustafa’nın kapışması aralarını açarken, serginin de iptaline neden olur. Mustafa ilk kez Mirat’la Yosef hakkında konuşarak, Ece’yle ilişkilerini riske soktuğunu söyler ve yardım ister. Mirat ikisiyle de ayrı ayrı konuşarak uyarır. Şebnem üç koldan intikam planlarını ilerletirken, Alihan’ı Cem aracılığıyla tuzağa çekmeye başlar. Deniz’in üzülmesi ve çaresizliğine dayanamayan Mirat Alihan’ın barına giderek ona saldırır. Bir yandan Alihan’ın şantajlarına direnirken, diğer yandan Ozan’ın velayetini bir dahaki celse kaybedeceğinden emin olan Deniz’i hem oğlu hem Mirat’la ilgili sarsılacağı sürprizler beklemektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ