Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Mirat öldü mü? Kalbimdeki Deniz 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Kalbimdeki Deniz 56. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Mirat ve Deniz'in aşk hikayesini konu edinen Kalbimdeki Deniz'in 55. bölümü sonrasında izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Yayınlanan 55. bölümde Mirat'ın aracı denize uçtu. Mirat'ın kaza yapmasıyla birlikte ekipler Mirat'ı aramaya başladı.

        Öte yandan arama çalışmaları sonrasında bir ceset bulundu. Bulunan cesedin Mirat'a ait olup olmadığının teşhisi için Deniz, Adli Tıp Kurumu'na gitti.

        Peki Kalbimdeki Deniz'in 56. bölümünde neler yaşanacak? Kalbimdeki Deniz 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        KALBİMDEKİ DENİZ 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Başrollerini Kutsi ve Özge Özberk'in paylaştığı Kalbimdeki Deniz dizisi, 55. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Dizinin sona eren 55. bölümü sonrasında ise yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Bir sonraki hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacağı hakkında ipuçları edinmek isteyen izleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm fragmanı için "Kalbimdeki Deniz 56. yeni bölüm fragmanı" araması yapılıyor.

        REKLAM

        Kalbimdeki Deniz dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanının kısa bir süre içinde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanacak olan fragmanla birlikte izleyicilere yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

        KALBİMDEKİ DENİZ 55. BÖLÜM

        Hülya, Şebnem’den intikamını almış, onu komaya sokmuştur. Doktorlar Şebnem’in bir daha uyanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemektedir. Hülya için artık sıra Deniz ve çocuklarındadır. Hülya, Deniz ve çocuklarına zarar verebilecek midir? Yoksa onlar Mirat’ın kahramanlığı sayesinde Hülya’nın korkunç planından kurtulmayı başaracak mıdır?

        Peki, ya Hülya? Böyle bir durumda pes mi edecek, yoksa Deniz ve çocuklarının güvencesi, koruyucusu demek olan Mirat’ı mı hedef alacaktır? Fikriye, Cemile’nin evini satmış, Turgut’a kamyonun borcunu ödemesi için gereken parayı vermiştir. Ama Turgut büyük bir hata yapacak ve Fikriye’yi çileden çıkartacaktır.

        Raşel’se Ece’ye kaynanalık yapmaya başlamış, dahası yaşadıkları büyük felaket sonrasında ev halkına aksiliği ve kötülüğüyle yaka silktirmeye başlamıştır. Sonunda ipler iyice gerilir ve Raşel için yaptıklarının bedelini ödeme zamanı gelir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ