Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kalbimdeki Deniz yeni bölüm bu akşam neden yok? Kalbimdeki Deniz 58. yeni bölüm ne zaman?

        Kalbimdeki Deniz yeni bölümü izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Ancak normalde bu akşam yayınlanması gereken Kalbimdeki Deniz 58. yeni bölümü yayın akışında bulunmuyor. Peki Kalbimdeki Deniz bu akşam neden yok? Dizinin yeni bölümü ne zaman? Kalbimdeki Deniz 58. yeni bölümüne dair tüm gelişmeler haberimizde!

        KALBİMDEKİ DENİZ BU AKŞAM NEDEN YOK?

        Kalbimdeki Deniz, FOX TV'nin heyecanla izlenen dizisi olarak yoluna devam ediyor. Kanal yönetimi Kalbimdeki Deniz'in gününü değiştirme kararı aldı. Kalbimdeki Deniz yeni bölümleri bundan sonra Pazartesi akşamları ekrana gelecek. Kalbimdeki Dreniz için yapılan bu değişikliğin reytinglere nasıl yansıyacağı ise merak konusu.

        KALBİMDEKİ DENİZ 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        REKLAM

        Kalbimdeki Deniz 58. yeni bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak. Dizinin yeni bölümünde Mirat, Deniz'e evlenme teklifi ediyor. İşte Kalbimdeki Deniz 58. yeni bölüm fragmanı ve özeti:

        Tüm gerçeklerin açığa çıkacağı Mirat ve İzak görüşmesi Hülya’nın oyunuyla yarıda kalır. Mirat İzak’la tekrar görüşmeye kararlı olsa da İzak’ın ölüm haberi her şeyi alt üst eder. Bunca düşmanı olan İzak’ı kimin öldürdüğüyse tam bir muammadır. Hülya, İzak cinayetini aydınlatmanın peşine düşmüşken, Şebnem de Hülya’nın açık vermesini beklemektedir.

        Yaşanan olaylar Deniz ve Mirat’ın arasındaki gerilimi de artırmıştır. Ancak Deniz’in aklı henüz sakinleşememiş olan kızı Ece’dedir. Deniz Ece’ye destek olabilmek için eski arkadaşı psikolog Nevin’den yardım isteyecek, Nevin ve sürprizle dolu Özgür bu sayede hayatlarına girecektir. Diğer yanda Deniz’le arasına soğukluk girdiğini düşünen Mirat harekete geçer. Ece ve Deniz’in aralarındaki sorunları çözmek için gittikleri Ağva tatiline, oğlu Yusuf’la birlikte dahil olur. Fikriye ve Figen’in de davetsiz katıldığı tatil, türlü karışıklık ve yanlış anlaşılmalara sahne olurken, Mirat’ın büyük sürprizi herkesi mutluluğa boğacaktır... Ancak gecenin sonu hiç de beklendiği gibi bitmeyecektir…

        REKLAM

        KALBİMDEKİ DENİZ 57. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Ece’nin büyük bir öfke patlaması yaşayarak çıkıp gitmesi Mirat’ın evindeki dengeleri bir kez daha alt üst etmiştir. Ece’nin söyledikleri doğru mudur? Haklılık payı var mıdır tüm bu hiddetinin? Deniz ve Mirat bunu düşünmeye başlar ve bunu yaparken, kendileri ve hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Bu süreç ikisi için yepyeni ve sancılı bir dönemin başlangıcı olacaktır. Mirat, Ece’nin geride bıraktığı oğlunu, Yusuf’u düşünürken, Deniz sinir krizi geçiren ve nerede olduğunu bilmediği kızının tarafında yer alacaktır. Deniz ve Mirat'ın aşkı çocuklarıyla, çocuklarına duydukları sevgi ve bağlılıkla sınanacaktır. Hülya, İzak’ın polislerden kaçtığını öğrenmiş, onun bir şekilde çıkıp gerçekleri anlatmasının önüne geçmek istemektedir. Ama nasıl? İzak’ın Mirat ya da kanun karşısına çıkıp doğruları söylemesine nasıl engel olacaktır Hülya? Figen’se Ece’nin ortada olmadığını fark etmiş, üzgün ve kızgın bir haldeki Yusuf’u teskin etme vazifesini seve seve üstlenmiştir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ