Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kalk Gidelim 7. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Kalk Gidelim 7. bölüm fragmanı!

        Başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı ve Can Kıran gibi isimlerin paylaştığı Kalk Gidelim dizisi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Kalk Gidelim 7. yeni bölümde neler olacak? İşte Kalk Gidelim 7. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        KALK GİDELİM 7. BÖLÜM FRAGMANI

        Kalk Gidelim 7. bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı. İşte Kalk Gidelim 7. yeni bölüm fragmanı;

        KALK GİDELİM 6. BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        Hacı Hüseyin gerdanlığı kuyumcudan satın almıştır. Evdeki kadınlar rekabete girer ancak Hacı Hüseyin gerdanlığı Nurcan’a takar. Sevda ve Nuriye bu durumu sindiremez, Nurcan’a karşı iyice bilenirler. Mustafa Ali Nurcan’ın normale dönmesinden memnundur ancak Nurcan’ın kalmak için bazı şartları vardır. Mustafa Ali karısı ve ailesi arasında kalmıştır yine. Seyfettin ise Mustafa Ali ve Halil’e ahırda en pis işleri yaptırmaktadır.

        Mustafa Ali ve Halil, Seyfettin’e karşı ancak birlik olurlarsa başarılı olacaklarını düşünürler. Bu arada Hacı Hüseyin ve karısı, Mustafa Aliler artık temelli kalacağı için evdeki oda paylaşımını yeniden yaparlar. Bakalım bu yeni düzen evdeki dengeleri nasıl etkileyecek?

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ