Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalp Atışı 18. bölüm 3. fragmanı: Eylül, Ali Asaf'ı kıskanıyor!

        SHOW TV'de Cuma akşamları yayınlanan ve her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen fenomen dizi Kalp Atışı'nın 18. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağını bekleyen izleyiciler, merakla yeni bölümü bekliyor. İşte Kalp Atışı 18. bölüm 3. fragmanı ve yeni bölüme dair ipuçları...

        EYLÜL, ALİ ASAF'I KISKANIYOR

        Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 18. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Eylül’ün “İlk kez boğazımdan parmak uçlarıma kadar içimi saran bu yakıcı duyguyu tanımıyordum. Kıskanmak!” sözleriyle hislerini dile getirdiği, Ali Asaf’ın ise eski karısına Eylül’ün nişanlısı olduğunu söylediği tanıtım duygusal sahneleriyle dikkat çekti.

        REKLAM

        Her Cuma ilgiyle izlenen Kalp Atışı’nın yeni bölümünde zor bir sınavdan geçen Eylül ve Ali Asaf’ın neler yapacağı merakla bekleniyor.

        YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Kalp Atışı’nın yarın akşam ekrana gelecek 18. bölümünde;

        Eylül, mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir. Eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf’ın karşısındadır.

        Ali Asaf bu karşılaşmayla sarsılmış olsa da Eylül onun yanındadır. Ve bunun simgesi olacak kutuyla onun yanına gider. İpek’in ölümle burun buruna geldiği anda ise Alp başka bir savaşın içindedir.

        REKLAM

        Bir uçurumun kenarında son isteklerini yerine getirir. Herkese büyük bir ders vererek. Mutluluk sanıldığı kadar uzakta değildir. Aşk elbette kazanacaktır.

        KALP ATIŞI 17. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        İpek’in kaybolması her şeyi alt üst etmiştir. Hastanede de sular durulmaz. Eylül’ün hastanenin en büyük hissedar olması Sinan’ı iyice çileden çıkarmıştır. Babası Süleyman’la beraber bu kez başka bir oyunun peşindedir.

        Kurban Oğuz olur ama herkesi şok edecek bir hamleyle dengeleri bir kez daha değiştirir. Diğer tarafta Ali Asaf ve Eylül arasındaki aşk tüm engelleri aşıp mutlu bir noktaya gitmektedir.

        REKLAM

        Önce hastanedeki bebek sonra Ali Asaf’ın beklenmedik sürprizi Eylül’ün gözlerini dolduracaktır. Bu kez mutlulukla...

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ