Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalp Atışı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ali Asaf geçmişi ile yüzleşiyor

        Kalp Atışı dizisinde heyecan dorukta. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Kalp Atışı dizisinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel'e; Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Barış Aytaç, Merve Çağıran, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Erdem Kaynarca eşlik ediyor. Kore dizisi “Doctors” tan uyarlanan Kalp Atışı dizisinin yönetmenliğini Aytaç Çiçek yapıyor. Senaryoda ise Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca gibi güçlü isimler yer alıyor. Kalp Atışı bu akşam 18. bölüm ile ekranlara damga vurmaya geliyor.

        KALP ATIŞI 18. BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        Eylül mutluluğunu bir kenara koyup kız kardeşini bulmak için harekete geçer. Aynı anlarda Ali Asaf hastaneden gelen acil bir telefonla hiç beklemediği geçmişiyle yüzleşir.

        Kalp Atışı 18. Bölüm Fragmanı

        Eski karısı Nazlı, dinmeyen acısıyla yıllar sonra yeniden Ali Asaf’ın karşısındadır. Ali Asaf bu karşılaşmayla sarsılmış olsa da Eylül onun yanındadır. Ve bunun simgesi olacak kutuyla onun yanına gider. İpek’in ölümle burun buruna geldiği anda ise Alp başka bir savaşın içindedir.

        Kalp Atışı 18. Bölüm 2. Fragman

        Bir uçurumun kenarında son isteklerini yerine getirir. Herkese büyük bir ders vererek. Mutluluk sanıldığı kadar uzakta değildir. Aşk elbet de kazanacaktır.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ