Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kalp Atışı 25. bölüm 2. fragmanı: Eylül, Ali Asaf için savaşıyor!

        Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kalp Atışı’nın 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali Asaf, bulunduğu ambulansı ateşe veren kalabalığa karşı savunmasız kalırken Eylül, Ali Asaf’ı kurtarmak için elinden geleni yapıyor. Eylül’ün dövüş sahnelerinin heyecanı arttırdığı tanıtımda Sultan, tehlikeli oyununa devam ediyor. Babasının ölümünün peşini bırakmayan Eylül’ün ne yapacağı merakla bekleniyor.

        KLAP ATIŞI 25. BÖLÜM FRAGMANI

        Kalp Atışı’nın Cuma akşamı ekrana gelecek 25. bölümünde;

        Ali Asaf şimdi şehrin başka bir tarafında insanları iyileştirmeye çalışırken kendine de bir söz verir; zengin fakir demeden herkesin eşit sağlık hizmeti aldığı bir dünya inşa edebilmek. Bu sırada Sultan, polis tarafından sıkı takibe alınmıştır. Çetin komiserin Sultan’a ulaşması an meselesidir.

        Ancak Sultan’ın da kendine göre bir planı vardır. Ali Asaf’ın giderek bir kahramana dönüşmesi onu daha da öfkelenmiştir. Üstelik kendisi yüzünden olmuştur bu. Ama vazgeçmeye de niyeti yoktur. Bu nedenle hastanedeki yerini sağlamlaştırmak için milyonda bir görülebilecek sıra dışı bir vakayı hastaneye getirir. Eylül’ün de içinde olacağı bu ameliyatta beklenmedik bir şey olur. Sevginin gücü bir kez daha test edilecektir.

        REKLAM

        Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ali Burak Ceylan, Merve Çağıran, Hakan Gerçek, Tuğçe Kumral, Fatih Dönmez, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz ve Serkan Tınmaz eşlik ediyor.

        Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü 22 Aralık Cuma saat 20.00'de Show TV'de!

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ