Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragmanı! Kanatsız Kuşlar'da Nefise ölecek mi?

        Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölümü yarın akşam ekranlara gelecek. Dizi ekranlara gelmeden önce Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölümüne ait 2. fragman da yayınlandı. Muzaffer yeni bölümde Nefise'yi kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar ancak, Nefise'nin yaralanmasının önüne geçemez. Nefise'nin şimdi yaşam ile ölüm arasındaki mücadelesi başlıyor! Onur ise hapse giriyor. İşte Kanatsız Kuşlar 35. yeni bölüm fragman ve özeti.

        KANATSIZ KUŞLAR 35. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Nefise vuruluyor!

        Büyük tehlikeyi atlatan aile, Muzaffer sayesinde yeniden bir araya gelmiştir. Artık herkes daha dikkatlidir ancak Cemre'nin bir hatası yeniden ortalığı karıştırır. Tuba bir kez daha sahneye çıkar ve iyice bilenmiş olarak eve gelir. Nefise'yle hesabını bitirmek istemektedir. Muzaffer, büyük bir kahramanlık örneği gösterir. Buna rağmen Nefise, kaderden kaçamayacaktır. Aile büyük bir acı yaşarken durumdan habersiz olan Zeynep, Onur'un tutuklanması ile kahrolmuştur. Mahkemede beklenmeyen bir sürpriz ortamı iyice gerer.

        REKLAM

        KANATSIZ KUŞLAR 34. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Tuba intikam peşinde!

        Muzaffer, çocuklara ve Nefise'ye sonuna kadar sahip çıkarak, tam bir aile olma yolunda evinin kapılarını sonuna kadar açar. Azime ve Nefise için ise yolun sonuna gelinmiştir artık. Herkesten gizledikleri, baba oğulun aynı evde, habersizce yaşamaya başlayacak olması yeni sorunları getirmektedir.

        Bütün bunlar olurken Tuba, hayatındaki bütün mutsuzlukların sebebi olarak gördüğü Nefise ve çocuklarından intikam almaya kararlıdır. Ama en büyük hesaplaşması Azime'yle olacaktır.

        Ailede mutluluk rüzgarları eserken Onur'un sebep olduğu kaza ile ilgili endişeleri vardır. Etrafa belli etmese de Onur'un endişeleri yersiz değildir ve onu zor günler beklemektedir. İfade vermeye gideceği gün, geride kalanları da hesaplaşmaların en büyüğü beklemektedir.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ