Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenice ilçesinde Çok Programlı Anadolu lisesi öğretmenleri okul bahçesinde aileleriyle birlikte iftar yemeğinde buluştu.

        Çok Programlı Anadolu Lisesinde geleneksel hale getirilen iftar yemeğine okul idarecileri, öğretmenler, eşleri ve çocukları katıldı. Bu yıl beşincisi yapılan iftar yemeğini organize eden Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mahir Emre Doğuş, “Ramazan ayının anlamına uygun olarak öğretmen arkadaşlarımızla kardeşliğimizi ve dostluğumuzu güçlendirmek adına iftar yemeğinin bu yıl beşincisini düzenledik. Okuldaki öğretmen arkadaşlarımız ve aileleriyle birlikte okul bahçesinde düzenlediğimiz iftar sofrasında buluşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İftar yemeğimize katılan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

        Okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeği yapılan dua ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler