Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, baba ocağı Kağızman’da bayram namazı sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

        Bakan Arslan, bayram namazı çıkışında önce vatandaşlar ve polislerle bayramlaşırken, ardından Kağızman Devlet Hastanesi’ne geldi. Burada hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunan Arslan, hasta ve yakınların bayramlarını kutladı. Hasta ve yakınlarına sıkıntıları olup olmadığını da soran Arslan, daha sonra hastaneden ayrıldı. Bakan Arslan, Kağızmanlılara 2 de bayram müjdesi verdi.

        Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Temmuz ayında Kağızmanlıların beklediği doğalgaz için kazma vurulacağını belirtti. Arslan, Kağızman’ın bütün mahallelerinin sıcak asfalt yapılacağını söyledi.

        Arslan, “Doğal gaz için Temmuz’da kazma vuruluyor. İlçe merkezindeki bütün mahalle yolları sıcak asfalt yapacağız. Kaağızman’a şimdiye kadar 2 milyon liranın üzerinde yatırım yapıldı” dedi.

        Arslan, “Bu rakamları söylemek dile kolay, yatırımları saymakta bile zorlanıyoruz. Muhalefet konuşa dursun, AK Parti icraat yapıyor. Bunları halkımızın çok iyi biliyor. 24 Haziran’da Kars ve Türkiye bu hizmetlerin karşılığını vererek AK Parti’ye sahip çıkacaktır” diye konuştu.

        Bakan Arslan ve beraberindekiler daha sonra Kağızman’da yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanesi’nde bir takım incelemelerde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler