Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars’ta, ayaklarından rahatsız bir kişi oy kullanmak üzere akrabalarının yardımıyla oyunu kullanacağı okula tekerlekli sandalye ile geldi.

        Kars’ta 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için oyunu kullanmak üzere yürüyemeyen ve ayaklarından rahatsızlığı olan Feride Samğar (68), Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlköğretim Okulu’na ambulans ile geldi. Yakınlarının yardımıyla ambulanstan indirilerek tekerlekli sandalyeye bindirilen Feride Samğar, okulun 2’nci katında bulunan 1064 nolu sandığa geldi. Burada yetkililerin yardımıyla oyunu kullanan Samğar, daha sonra okuldan ayrılarak evinin yolunu tuttu.

        Vatandaşlık görevini yerine getirmek için oy kullanmaya gelen 68 yaşındaki Feride Samğar, gazetecilere açıklama yapmadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler