Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa aleyhine yapılan hakem hataları - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa'nın Antalyaspor'a 2-1 yenildiği maçta hakem Ümit Öztürk'ün kararları tepki çekti. Paşa, bu sezon bunu ilk kez yaşamadı. İşte bu sezon Kasımpaşa aleyhine yapılan önemli hatalar:

        1 - Kasımpaşa - Beşiktaş

        Hakem Alper Ulusoy, Talisca’nın Veysel Sarı’ya attığı yumruğu görmedi. Veysel acı içinde yerde kıvranırken, hakem Ulusoy, Talisca’ya sarı kart göstermekle yetindi.

        2 - Akhisar - Kasımpaşa

        Mustafa Öğretmenoğlu’nun yönettiği maçta teknik direktör Kemal Özdeş, 3 dakikalık uzatmanın daha fazla olması gerektiğini söylediği için hakem Öğretmenoğlu tarafından basit bir şekilde tribüne gönderilmişti.

        3 - G.Saray - Kasımpaşa

        Paşa ’nın 2-0 kaybettiği maçın hakemi Cüneyt Çakır, tüm takdir haklarını Sarı-Kırmızılılar’dan yana kullanmıştı. Gomis’in Veysel’e, Belhanda’nın da Veigneau’ye yaptığı kontrolsüz hareketleri es geçmişti.

        REKLAM

        4 - Kasımpaşa - Sivas

        Rakibin sertliğine çok fazla müsaade eden hakem Mete Kalkavan, sarı kartlarını da oldukça rahat bir şekilde çıkarmıştı. Veysel Sarı’nın yüzüne gelen el darbesini görmeyip rakibi sarı kartla cezalandıramamıştı.

        5 - Antalyaspor - Kasımpaşa

        Son olarak dün gece Kasımpaşa’nın canı yandı. 51’de Harun Alpsoy’a ikinci sarıdan kırmızı kartını çıkaramayan hakem Ümit Öztürk, 2 dakika sonra orta sahada yapılan faulün ardından Murillo’yu attı, Paşa’yı yaktı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ