Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son fotoğrafları oldu! Dakikalar sonra hepsi öldü

        Kastamonu'da, dün akşamiki otomobilin çarpıştığı kazada ölen 6 kişinin, komşuBinen ileErgin ailelerinden olduğu ve Yürekveren köyündeki yakınlarınabayram ziyaretine gittiğiortaya çıktı.

        DHA'nın haberine göre kaza, dün akşam 21.30 sıralarında, Devrekani yolu Kırcalar mevkisinde meydana geldi. Daday ilçesinden Yürekveren köyüne bayram ziyaretine giden 6 kişinin bulunduğu, Enver Binenyönetimindeki otomobil ile Kastamonu merkezden Küre ilçesine giden Ali Erol'un kullandığı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada aynı otomobilde bulunan Enver ve eşi Kadriye Binen ile kızları Sibel ve Serenay Binen,Kezban Ergin ile kızı Müzeyyen Ergin yaşamını yitirdi.

        Kazanın ardından Daday ilçesine bağlı Ertaş köyünde yaşayan Binen ve Ergin ailelerinin komşu olduğu, bayram tatili için yola çıktığı öğrenildi. Komşu ailelerin, merkez Yürekveren köyünde bulunan tanıdıklarının yanına giderken, kazanın meydana geldiğibelirtildi.

        SON FOTOĞRAFLARI

        Öte yandan kazada hayatını kaybeden Kadriye, Sibel ve Serenay Binen ile Kezban Ergin'in, kazanın olduğugünbir mekanda beraber otururken çektirdiklerifotoğraf da ortaya çıktı.

        6 kişinin cenazesinin,bugün ikindi vakti Kastamonu merkezdekiCandaroğlu Camii'nde kılınacak namazın ardındanErtaş köyünde toprağa verilmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ