Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesi’nin bu yıl 5'incisini düzenlediği Şehri Ramazan etkinlikleri başladı.

        Taşköprü’de Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerin ilk gününde HacivatKaragöz gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuklar için yarışmalar ve animasyon gösterileri ile ortaoyunu gösterisi yer aldı.

        Çocukların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerle ilgili konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını tüm ilçe halkı ile birlikte coşku ile karşıladıklarını belirterek, “Bu yıl 5’inci kez düzenlediğimiz Şehri Ramazan etkinlikleriyle unutulmaya yüz tutan kültürümüzü gençlerimize yaşatmak ve vatandaşlarımıza da hatırlatmak istedik” dedi.

        Başkan Arslan, ayrıca 28 Mayıs Pazartesi akşamına kadar devam edecek olan etkinliklere tüm Taşköprülüleri davet etti.

        Taşköprü Belediyesi, ŞehriRamazan etkinlikleri programında her akşam teravi namazı sonrası değişik ortaoyunları ile etkinliklerin yer alacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler