Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kate Middleton'ın 12 yıllık çizmeleri
        1

        Cambridge Düşesi Kate Middleton, Londra’daki Robin Hood Primary School'u ziyaret etti.

        2

        35 yaşındaki Düşes, çocuklara doğa sevgisi aşılamak için öğrencilerle birlikte bahçe işleri yaptı.

        3

        Öğrencilerin böcek evi olarak tasarladığı ve Kraliyet Ailesi'nin içinde yaşadığı Buckingham Sarayı'ndan esinlenerek Bug-ingham Sarayı(Bug, İngilizce’de böcek anlamına geliyor) ismini verdiği çalışma ise Middleton'u güldürdü.

        4

        Eylül ayında üçüncü çocuğunu beklediği açıklanan Cambridge Düşesi, mide bulantılarının ardından ziyaretlere daha da ağırlık verdi.

        5

        Middleton, kendisinin hevesli bir bahçıvan olduğunu, çocukları George ve Charlotte’un bu sevgiye sahip olması için çaba harcadığını ifade etti.

        6

        Middleton, bu etkinliğe katılırken neredeyse 12 yıldan beri kullandığı Penelope Chivers markalı deri çizmelerini tercih etti.

        7

        Üzerine bir yağmurluk alan ve skinny jeans ile kombinini tamamlayan düşesin, kıyafetleri arasında en dikkat çeken parça çizmeler oldu!

        8

        475 sterlin (yaklaşık 2500 Türk Lirası) değerindeki çizmeleri sık sık giyen Middleton, çizmelerinden ömür boyu vazgeçemeyecek gibi gözüküyor.

        9

        Sık sık etkinliklerde bu çizmeleri giyen Middleton, en son 2016 yılında gerçekleşen kraliyet gezisi sırasında aynı çizmeleri tercih etmişti.