Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EWE Turkey Holding ve Grup Şirketleri’nin “Haydi Sen de Paylaş” mottosuyla 230 Nisan tarihleri arasında düzenlediği “Kıyafet Toplama Kampanyası” sonuçlandı. EWE Turkey Holding’in doğal gaz dağıtım şirketlerinden Kayserigaz’ın liderliğinde başlatılan ve yürütülen kampanyaya EWE’nin tüm grup şirketleri katılım gösterdi. Toplanan kıyafetler, Kayserigaz’ın lisans alanına dahil ettiği ilçelerdeki dört okulda ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

        Yatırımlarıyla olduğu kadar sosyal sorumluluk projeleriyle de faaliyet gösterdiği sektörlerde örnek olan EWE Turkey Holding’in düzenlediği Kıyafet Toplama Kampanyası sonuçlandı. “Haydi Sen de Paylaş” sloganıyla EWE Turkey Holding grup şirketlerinden Kayserigaz’ın liderliğinde başlatılan kampanyaya Bursagaz, Enervis, EWE Enerji, Millenicom, EWE Turkey Holding olmak üzere tüm EWE grup şirketleri katılım gösterdi. EWE Turkey Holding ve grup şirketlerinin çalışanları, 230 Nisan tarihleri arasında ulaştırmak istedikleri kıyafetleri şirketlerindeki kıyafet kutularında topladı.

        Kıyafetler Kayseri’de dört okula ulaştı

        EWE Turkey Holding grup şirketlerinden Kayserigaz önderliğinde yürütülen kampanya sonucunda toplanan kıyafetler, 15 Mayıs 2018’de Kayseri’deki üç ilçede dört okula ulaştırıldı. EWE Türkiye Grubu “Haydi Sen de Paylaş” kampanyası kapsamında 412 yaş aralığında ihtiyaç sahibi 500’e yakın çocuğu sevindirdi. Çocukların mutlulukları ise gözlerinden okundu.

        EWE Turkey Holding’in “Haydi Sen de Paylaş” kampanyasının ulaştığı okullar ise şöyle:

        Kayseri Yeşilhisar İlçesi

        Atatürk Ortaokulu

        Kayseri Yahyalı İlçesi

        M. Akif Ersoy İlkokulu

        Kayseri Develi İlçesi

        75. Yıl Saray Halı Anaokulu

        Muammer Kocatürk Anaokulu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler