Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri’de ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan yargılanan 1’i tutuklu 2 sanığa mahkemece ayrı ayrı 8 yıl 4 ay hapis cezası ile 16 bin 660’ar bin TL adli para cezası verildi.

        30 Ekim 2017’de Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri il genelinde uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik düzenlediği operasyonda 29 yaşındaki H.M. ve 21 yaşındaki kadın A.T.'yi yakaladı. Şüphelilerin üst, araç ve ev aramalarında satışa hazır, 2 parça halinde toplam 53 gram metamfetamin, uyuşturucu paketlemesinde kullanılan rulo halinde alüminyum folyo ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi ele geçirdi. Yakalanan H.M. tutuklanırken, A.T. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık H.M.(29) ile avukatı hazır bulunurken, A.T. isimli kadın sanık duruşmaya katılmadı.

        Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık H.M. ile tutuksuz sanık A.T.’nin fikir ve eylem birliği içinde ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçunu işlediklerini sabit görerek, iki sanığa ayrı ayrı 8 yıl 4 ay hapis cezası ile 16 bin 660’ar bin TL adli para cezası verdi.

        Mahkeme ayrıca başka dosyada yargılanan K.D. isimli tutuklu sanığa da ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma’ suçundan 12 yıl hapis, 25 bin TL adli para cezası verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler