Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20042005 doğumlu sporculardan oluşan Melikgazi Belediyespor Midi Voleybol takımı 2330 Mayıs tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye Finallerinde şehrimizi temsil edecek.

        Geçtiğimiz yıl Türkiye 7.si olarak önemli bir başarıya imza atan Midi takımda bu seneki hedef 32 takım arasında ilk üçe girerek Kayseri’ye bir ilki yaşatmak.

        Çekilen kuralar sonucunda temsilcimiz Melikgazi Belediyespor Ankara EÜAŞ, Kastamonu Bozkurt Belediye ve İzmir Arkas takımları ile tek devreli lig usulüne göre oynanacak ilk grup müsabakalarında ilk iki takım arasına girmek için mücadele edecek.

        Antrenör Fuat Kalay “ Midi takımımız ile geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarının üstüne çıkabilmek için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Konya’dan kupa ile dönebilmek ve şehrimize voleybol’da bir ilki yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”dedi.

        Kulüp Başkanı Serdar Öztürk’de yaptığı açıklamada “ Her sezon olduğu gibi bu sezonda voleybol alt yapı takımlarımız yeni başarılar elde ederek bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Genç takımımızın 32 takım arasında Türkiye 9.su olmasının ardından şimdi de Midi takımımız Finallerde boy gösterecek. İnanıyorum ki, geçen sezon Türkiye 7.si olan Midi takımımız bu sezon başarı grafiğini daha da yukarılara çekecek, inşallah kupa ile Kayseri’ye dönecektir. Elde edilen bu başarılar uzun solukla bir çalışmanın eseri olarak karşımıza çıkıyor.Salon sporlarında adeta bir marka olan Melikgazi Belediyespor kurumsallaşma adına son yıllarda önemli adımlar atmış,modern tesisleri,antrenman sahaları basketbol ve voleybol takımlarında mücadele eden yaklaşık 250 sporcusu ile spor yapmak isteyen gençlere imkan sağlayan yegane kulüp olmuştur.”dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler