Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gürpınar Mahallesin de bulunana Gürpınar Merkez Camiinde teravi namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek iyi ramazanlar temennisinde bulundu.

        Gürpınar Mahallesi ile çevresini gezerek belediye çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, halk ile sohbet ederek park ve sosyal tesis alanlarını gezdi.

        Melikgazili olmanın farkını yaşıyorlar

        Başkan Büyükkılıç ”Gürpınar Mahallemiz kırsal kesimde yer lamsına karşın her türlü belediye yatırımları ile sorunu bulunmayan bir şirin kırsal alan semtimizdir. Bu Kırsal alanda tarım ve bahçe işleri ile uğraşan çalışkan semt halkı için KIRSAL ALAN ÇALIŞMASI VE DESTEKLEME PROJELERİMİZ bulunmaktadır. Doğal güzelliği bozulmadan ancak bir sayfiye yeri olan Gürpınar semtimiz adeta açık alan bir doğal SİT alanı olacaktır. Organik Tarım ürünleri ve meyveleri anılmaya devam edecektir. Gürpınar Mahallesi adeta Belediyemizin hizmet yağmuruna tutulan semtler arasındadır. Son dört yıldır yapılan yatırımlar ile bu bölgeler şehirli olmanın ve büyükşehir de yaşamanın farkına varmışlardır. Daha doğrusu Melikgazili olmanın farkını yaşıyorlar” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler