Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Dere Mahallesinde yapılan parkları inceledi.

        Başkan Çolakbayrakdar, Dere Mahallesi sakinlerini de ziyaret etti. Kocasinan’ın dört bir yanında yeni park ve yeşil alanlar oluşturduklarını söyleyen Başkan Çolakbayrakdar, “Hemşehrilerimin huzurlu bir şekilde kullanabilecekleri ve çocuklarımızın da eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çok fonksiyonlu parklar inşa ediyoruz. Bu kapsamda mahallemizde oluşturduğumuz yeni parkların fiziki olarak yapımı devam ediyor. Parklarımızın yemyeşil bir görüntüye bürünmesi için yeşil alana daha fazla ağırlık vereceğiz. 7’den 70’e herkese hitap edecek olan parklarımızda fitness grubu, çeşitli oyun grupları gibi donatılar bulunacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

        İncelemeler sırasında mahalle sakinlerinin hatırını sormayı da ihmal etmeyen Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlarla keyifli sohbetlere imza attı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler