Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VATAN Partisi Kayseri Milletvekili adayları düzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı ve milletvekili adayı Prof. Dr. Eyüp Selahattin Karakaş, HDP'nin kapatılması gerektiğini söyledi.

        Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi Kayseri İl Başkanlığı, basın toplantısı ile kentteki milletvekili adaylarını partililere ve kamuoyuna tanıttı. Programda konuşan İl Başkanı ve milletvekili adayı Prof. Dr .Eyüp Selahattin Karakaş, "Ekonomide durum her geçen gün kötüye gidiyor. Dış ödemeler açığımız ekonomide depremlere yol açtı. Tayyip Erdoğan yönetimi çıkmazdadır. Bu ortamda girdiğimiz Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimlerinde parti olarak seçim önerilerimiz vardır. Buna göre; hortumlanan kaynaklar milletin kaynağına dönüştürülecek. Küçük ve orta sanayi desteklenecek. Mavi vatan için deniz bakanlığı kurulacak. Kandil'e beyaz bayrak çektirilecek. Bakanlar Kurulu ve Adalet bakanının istemiyle HDP'nin kapatılması için Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na talepte bulunulacak" dedi.

        Açıklamanın ardından Vatan Partisi'nin Kayseri 27'nci dönem milletvekili adayları tanıtıldı. Partinin adayları sırasıyla şöyle:

        1Prof. Dr. Eyüp Selahattin Karakaş, 2Mehmet Canbulan, 3Beyhan Yıldırım, 4Tuğba Tüfek, 5Mustafa Koçak, 6Selma Tosun, 7Mehmet Onaylı, 8Koray Enes Yılmaz, 9Leyla Özhan, 10Kazım Berk Öztürk.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler