Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Develi’de 20172018 eğitim öğretim döneminde sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif projeleriyle başarılı olmuş 90 öğretmene belge takdim edildi.

        İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen programa Develi Kaymakamı Murat Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı. Kaymakam Duru, açılış konuşmasında, “20172018 eğitim ve öğretim döneminde çalışkanlıklarıyla, verimlilikleriyle; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif projeleriyle başarılı olmuş baş tacı 90 öğretmenimizi başarı belgesi ile ödüllendirdik. Atalarımızın dediği gibi marifeti olanlar mutlaka iltifata tabi tutulmalıdır.Bu gerçeklikten yola çıkarak bir gözümüzden diğer gözümüze sakındığımız, geleceğimiz her şeyimiz çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi tekrar tebrik ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler