Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, şehit Piyade Sözleşmeli Er Orhan Özkan’ın Talas İlçesi Bahçelievler Mahallesindeki baba ocağında okutulan Mevlidi Şerif'e katıldı.

        Mevlide,Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile şehidimizin yakınları katıldı.

        Devlet olarak her zaman şehitlerin emaneti olan ailelerinin yanında olacaklarını vurgulayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Şehidimizin emanetlerine sahip çıkarak onun mezarında rahat uyumasını sağlamak bizlerin görevidir" diye konuştu.

        Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan mevlit programında dualar okundu.

        Piyade Sözleşmeli Er Orhan Özkan, DağlıcaAktütün yolu yapımı çalışması güvenliğini sağlarken BTÖ mensupları tarafından yapılan füze atışı sonucu şehit olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler