Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Amerika Kevin Spacey'e bir şok daha: Oynadığı sahneler silinecek

        Son günlerde hakkındaki taciz suçlamalarıyla gündemden düşmeyen ABD'li aktör Kevin Spacey'e, bir şok da son oynadığı film olan 'All the Money in the World'den geldi.

        Ridley Scott'ın yönetmenliğini yaptığı ve 22 Aralık'ta vizyona girmesi beklenen filmin çekimleri daha önce tamamlanmıştı. Ancak Spacey hakkındaki cinsel istismar iddialarının ardından, ünlü aktörün bulunduğu sahnelerin filmden çıkarılacağı açıklandı.

        Filmin planlandığı gibi 22 Aralık'ta vizyona gireceği, Spacey'nin yer aldığı sahnelerin ise Christopher Plummer ile yeniden çekileceği belirtildi.

        All the Money in the World, ünlü petrol zengini John Paul Getty'nin torununun 1973'teki kaçırılış öyküsünü konu alıyor. Spacey, filmde Getty'i oynuyoru.

        REKLAM

        ABD'li aktör, Hollywood'da peş peşe gelen taciz skandallarının merkezindeki isimlerden biriydi. 30 Ekim'de oyuncu Anthony Rapp'in 14 yaşındayken Spacey tarafından taciz edildiğini açıklamasının ardından, Spacey hakkındaki tartışmalar başladı.

        Peş peşe gelen suçlamalarla birlikte Netflix, House of Cards dizisini iptal etmiş ve Spacey ile yolların ayrıldığını duyurmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ