Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu'ndan Bylock eleştirisi: Uyardık, uyudular

        CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğu, partisinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından düzenlenen 'Bilgi ve İletişim Teknolojileri Zirvesi'ne katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kılıçdaroğlu, İHA'nın aktardığına göre "Ekim 2016'da Bylock kullanımında manipülasyon olabileceğini Başbakanlığa bildirdik. Teknolojiyi en iyi kullanan CHP, manipülasyonlar yoluyla masum insanların da mahkum edilebileceğini saptadı ve bir sorumluluk gereği bunu Başbakanlığa bildirdi. Ama bizim raporu hiç dikkate almadılar. 2017'de geldiğimiz nokta binlerce kişinin boşu boşuna mahkum edildiği, hapse atıldığı. Uyaran parti CHP, raporlayan CHP, Başbakanlığa bildiren CHP, uyuyan kim Başbakanlık. Masum insanları hapse atan kim? Mevcut hükümet ve yargı. Manipülasyon yapılabileceğini söyleyen hakimler sürüldü. Oysa biz çok önceden bunu Başbakanlığa bildirdik. Bilimi ve onun ürünü olan teknolojiyi yakından izlemek zorundayız" açıklamasında bulundu.

        REKLAM

        ZEYTİN DALI GAZİLERİNE ZİYARET

        CHP lideri bugün ayrıca Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanarak başkentte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan askerleri ziyaret etti.

        Ziyaretin ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Kılıçdaroğlu, gazileri ziyarete geldiğini belirterek, "Tedavi oluyorlar. Hepsinin moralleri çok iyi. Ziyaretimizden de son derece memnun oldular. Moral buldular. Onlara şifalar diliyoruz." şeklinde konuştu.

        Kılıçdaroğlu'na ziyaretinde, bazı genel başkan yardımcıları da eşlik etti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ