Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kılıçdaroğlu'ndan Özgecan Aslan mesajı

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Özgecan Aslan haince katledildiğinde hepimizin canından can koparıldı. Türkiye'de kadınlarımızın, yavrularımızın kılına dahi zarar gelmemesi ve bu utançların, bu hüzünlerin bir daha yaşanmaması için hep birlikte mücadele etmeliyiz." ifadesini kullandı.

        Kılıçdaroğlu, Twitter'da hesabından, Özgecan Aslan'ın ölümünün üçüncü yılı nedeniyle paylaşımda bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

        "Özgecan Aslan haince katledildiğinde hepimizin canından can koparıldı. Türkiye'de kadınlarımızın, yavrularımızın kılına dahi zarar gelmemesi ve bu utançların, bu hüzünlerin bir daha yaşanmaması için hep birlikte mücadele etmeliyiz."

        REKLAM
        KILIÇDAROĞLU'NDAN ORG. AKAR'A TAZİYE TELEFONU CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı arayarak taziyelerini iletti. Orgeneral Akar'dan Afrin bölgesinde helikopterin kırıma uğramasıyla ilgili bilgi alan Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dilediği kaydedildi.
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ