Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şevket Memiler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Önceki gün KESOB Başkanlığına seçilen Şevket Memiler’e Rektör Prof.Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun tarafından hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KESOB Başkanı Şevket Memiler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Üniversitemiz ile işbirliği halinde olacağız. Hazırlayacağımız projelerde üniversitemizle beraber çalışacağız. Her zaman üniversitemizin yanında olarak, birlikte bir çok projeye beraber çalışmak istiyoruz. Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

        7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, KESOB Başkanlığına seçilen Şevket Memiler’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu ifade ederek, “Yeni görevinde başkanımıza başarılar diliyorum. Üniversite olarak, esnafımız için hazırlanacak projeler ile işbirliğinde her zaman Kilisli esnafın yanında olacağız" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler