Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Suriye sınırına sıfır noktada bulunan Kilis'te, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukların yaptığı gösteriler ayakta alkışlandı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkalt tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu Daha sonra Kapalı Spor Salonu'nda etkinlikler yapıldı.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkalt tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Öğrencilerin şiirler okumasından sonra çocukların yaptığı tekvando ve karate gösterisi büyük ilgi gördü. Davetliler, sporcuların şovlarını ayakta alkışladı. Halk Eğitim Merkezi ekibinin halk oyunları gösterisiyle etkinlik sona erdi.

        Kutlama programına Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Başaklıgil, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, daire amir ve müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler