Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Kim Kardashian'a benzemek için 11 ameliyat geçirdi!
        1

        Dünyaca ünlü yıldızlara benzemek isteyen birçok insan estetik ameliyat olmaya çalışırken, Kim Kardashian'a benzemek istediğini söyleyen Brezilyalı bir model de ameliyat olmak için Türkiye'yi seçti. Bugüne kadar 11 ameliyat olduğunu söyleyen Jennifer Pamplona, burun, çene ve yanaklarını yaptırmak için İstanbul'a geldi.

        2

        "11 KEZ AMELİYAT OLDU"

        DHA'nın haberine göre; Türkiye'de kendisini çok güvende hissettiğini söyleyen Pamplona, bu ameliyatının ardından tekrar ameliyat olmak için geleceğini belirtti ve şunları söyledi: "Buraya geldim çünkü Dr. Cihantimur'a çok güveniyorum ve Türkiye'de kendimi çok güvende hissediyorum.

        3

        Yüz hatlarımı Kim Kardashian'a benzetmek için buradayım. Burnum ona benzetilecek, yanaklarım yukarı doğru çekilecek, yüz şeklim değiştirilecek ve çenemde değişiklik yapılacak. Tam olarak ne yapacağını bilmiyorum ancak ona çok güveniyorum.

        4

        Nasıl bir şey olacağını bekleyip göreceğiz. Bir keresinde, 24 saat içerisinde 9 operasyon geçirdim ve şimdi toplamda 11 ameliyat geçmişim oldu. Geçtiğimiz yıl da kalça protezi yapıldı. Bu ameliyatın ardından belki tekrar kalça protezi ameliyatı olabilirim. Sanırım bu yıl tekrar Türkiye'ye geleceğim çünkü Türkiye'yi de çok seviyorum."

        5

        "ÖRÜMCEK AĞI TEKNİĞİ İLE AMELİYAT EDECEĞİM"

        Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Bülent Cihantimur ise bir ünlüye benzemek amacıyla estetik ameliyata başvuranlara ameliyat yapmadıklarını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Hastanemize ben buna benzemek istiyorum diye birisi başvurduğunda ona şüpheyle bakıyoruz ve olumlu karşılamıyoruz. Ancak kişi kendisi de popülerse, iş olarak yapıyorsa durum daha farklı oluyor.

        6

        Hastamız benzemek istediği kişiye zaten biraz benziyor. Vücudu da benziyor. Yüzüyle ilgili eksik kısımları var. Onu bilgisayar üzerinde çalışacağız aynısını birebir nasıl yaparız diye. Özellikle burnunu yapacağım ve yüzünün şeklini nasıl uydurulabilir diye bir çalışma yapacağım. Bu daha önce benim severek yaptığım bir iş. Çünkü ortaya sanat eseri gibi bir şey çıkıyor.

        7

        Burun dışında yüz hatlarına bakacak olursak Kim Kardashian´ın şakak kemikleri daha çıkık, daha belirgin. O nedenle yanaklarını yukarıya doğru almak için örümcek ağı tekniği yapacağım. Kim Kardashian´ın çene hattı daha belirgin ve küçük. Bu hastamızın daha maskülen ve belirgin. Onları inceltip yanakları daha yukarı çıkartıp, burnunu da benzemek istediği kişiyle aynı yapınca bayağı benzeyeceğini düşünüyorum."

        8

        FOTOĞRAFLAR ÜZERİNDE KARŞILAŞTIRMA YAPILDI

        Fotoğraflar üzerinde çalışarak benzetme ameliyatı için hazırlık yaptıklarını belirten Cihantimur, "Fotoğraflarını çekip ikisini yan yana koyuyoruz. İkisinin birbirine benzeyen ve benzemeyen yanlarını bulup önce bu aşamanın geçmesi gerekiyor. Benzeme ihtimali var mı yok mu? Bir de imkansız şeyler var zaten o kısımları benzetmek imkansız.

        9

        Orada yapılacak şeyleri çıkartıyoruz uygunsa aynısını photoshopla yapıp ardından ameliyatta yapmaya, benzetmeye çalışıyoruz. Kendisi Brezilyalı ama Dubai ve Los Angeles'ta yaşıyor. Uzun zamandır böyle bir şey yapmak istiyordu. Çalışmaların hepsini önceden internet üzerinden yaptık" dedi.

        10

        "BU ŞEKİLDEKİ BAŞVURULARI KABUL ETMİYORUZ"

        Genellikle gençlerin arasında ünlülere benzeme arzusu nedeniyle son yıllarda çok fazla başvuru olduğunu söyleyen Cihantimur, bunun sağlıklı bir durum olmadığının altını çizerek, "Gençler için bizim önerdiğimiz bir durum değil. Başvurduklarında da psikolojisini, ne iş yaptığını, bunu neden yapmak istediğini tartıp bu tip konuları genellikle reddediyoruz. Kişi psikolojik olarak ve iş olarak buna hazırsa, hayatı için önemliyse o zaman kabul edip yapmaya çalışıyoruz" dedi.

        11
        12