Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian'a kripto davası!
        1

        ABD'de bir kripto para reklamını sosyal medya hesaplarından yapan birçok ünlü isme dava açıldı. Aralarında reality show yıldızı Kim Kardashian, boksör Floyd Mayweather Jr. ve eski basketbolcu Paul Pierce gibi isimlerin yer aldığı ünlülerin para karşılığında sosyal medya üzerinden spekülasyonda bulunduğunu ileri sürüldü.

        2

        "HAYRANLARINI YANLIŞ YÖNLENDİRDİLER"

        Ünlü isimlerin dolandırıcılık yaptığının öiddia edildiği davada bu isimlere, kripto paralar ile ilgili hayranlarını yanlış yönlendirdikleri yönünde suçlamalar yöneltildi.

        3

        "YATIRIMCILARIN YATIRIMLARINI KAYBETMESİNE SEBEP OLDULAR"

        Los Angeles Federal Mahkemesi'nde görülen davada, "Bu ünlü isimler yatırımcıların, şişirilmiş fiyatlarla satın-alım yaparak, yatırımlarını kaybetmesine sebep oldu." denildi.

        4

        UYARILMIŞTI

        Instagram'da 250 milyondan fazla takipçisi bulunan Kardashian, eylül ayında İngiltere’nin finansal denetleme kuruluşu tarafından da uyarılmıştı.

        5

        HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

        Öte yandan 2019 yılında avukat olma hedefi olduğunu açıklayan ve o günden beri hayalini gerçekleştirmek için çaba sarf eden Kim Kardashian, ilk sınavı geçmişti.

        Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Kardashian, hayranlarına hedeflerinden vazgeçmemeleri için tavsiyelerde bulunmuştu.

        6

        Üniversite diploması olmayan 41 yaşındaki reality şov yıldızının, bu hayalini gerçekleştirebilmesi için hukukçuların yanında staj yapılan farklı bir yoldan hedefine ulaşmaya çalışması gerekiyordu.

        7

        "KENDİMLE GURUR DUYUYORUM"

        Kim Kardashian, "Bana bu yolun okuldan mezun olmaktan daha zor olduğunu, neredeyse imkansız olduğunu söylemişlerdi." demiş ve sözlerine şu şekilde devam etmişti:

        Bugün aynaya baktığımda kendimle gurur duyuyorum. Bu benim için kolay bir yolculuk değildi. İki yılda üç sınavdan kaldım ama pes etmedim ve başarana kadar daha fazla çalıştım.

        8

        Kardashian, günde 10 saat mesai harcayarak, dört saatlik sanal toplantılarda kendisine yardım eden ve her hafta deneme sınavları hazırlayan kişilere de teşekkür etmişti.

        9

        BABASININ İZİNDEN GİTMEK İSTEDİ

        Yıllardır ceza yasalarının gözden geçirilmesi için faaliyet yürüten Kim Kardashian'ın babası Robert Kardashian da çok ünlü bir avukattı. 1994'de eşini öldürmekle suçlanan O.J. Simpson'ın avukatlığını üstlenen Robert Kardashian, davanın sonunda Simpson'ın beraat etmesini de sağlamıştı.

        10

        BOŞANMA AŞAMASINDA

        Öte yandan rapçi Kanye West ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan reality şov yıldızının bu birliktelikten North, Saint, Chicago ve Psalm adından dört çocuğu bulunuyor.

        11

        YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

        West'in barışma çabaları sürerken, Kim Kardashian ise oyuncu Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Özel hayatlarını göz önünde yaşamayı tercih eden çift, el ele tutuşarak, objektif karşısına çıkmayı da ihmal etmemişti.

        İkili, geçtiğimiz ay "Saturday Night Live" adlı programa konuk olmuş ve bir parodide rol almıştı.

        12

        Kim Kardashian

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ