Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seren Serengil kimdir? Seren Serengil kaç yaşında?
        1

        Renkli yaşamı ve sunduğu programlarla sık sık gündeme gelen Seren Serengil, şu sıralar girdiği polemikler ile ilgi odağı.

        2

        Seren Serengil, kimdir? Seren Serengil kaç yaşında ve aslen nerelidir? Soruların cevapları ve Seren Serengil'in magazinsel yaşamı haberimizde...

        3

        SEREN SERENGİL KİMDİR?

        Seren Serengil, 6 Nisan 1972 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu annesinin yanında Nişantaşı'nda geçiren Seren Serengil, 8 sene boyunca bale eğitimi ve klasik piyano dersleri almıştır.

        4

        İstanbul'da eğitim hayatını tamamladıktan sonra Londra ve Montrö kentlerinde eğitimine devam etti.

        5

        Henüz 16 yaşındayken sahne hayatına atıldı ve 4 yıl boyunca Türkiye'nin en genç sanatçısı olarak sahne aldı. İbrahim Tatlıses ile 16 yaşında aynı sahnede assolist olarak çalıştı.

        6

        Türkiye'de ilk defa 1990 yılında Başka Olur Ağaların Düğünü adlı dizide köylü güzeli genç bir kızı canlandırdı ve dizi hayatına atıldı.

        7

        İlk müzik albümünü 1991 yılında Ayrıldık adı altında çıkarmış ve adını duyurmaya devam etmiştir. Özellikle ilk albümünde bulunan Bana Her şey Seni Hatırlatıyor adlı parçası iyi bir çıkış yakalamasını sağlamıştır.

        8

        2000'de TRT'de 3 yıl boyunca evlendirme programı sunuculuğu yaptı ve ardından 2012'de ayrılan eşleri yeniden barıştırma formatında bir program sundu.

        9

        29 Haziran 2007'de kendi hikayesini anlattığı Nefret adlı kitabını yayınladı ve kitabında özel hayatına dair kimsenin bilmediği bazı bilgileri paylaştı.

        10

        Kavgaları 20 yıl öncesine dayanan Seren Serengil ve Gülben Ergen arasındaki son raunt önceki akşam yaşanmıştı.

        11

        Yıldızları hiç barışmayan ve Ergen’in yasak aşk haberleriyle gündeme gelmesi sonrası mahkemelik olan ikili, Kenan Erçetingöz’ün yeni yıl partisinde karşılaşmıştı.

        12

        Fotoğrafın sosyal medyaya düşmesi sonrası ikilinin fanları karşı karşıya geldi. Kare, “Nispet tablosu” ilan edilmişti.