Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın başlatmış olduğu halk günü etkinliği gerçekleştirildi.

        Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Halk günü etkinliğinde vatandaşlar sorunlarını aracısız bir şekilde iletme imkanı buldu. Sorunlarını dile getiren vatandaşlar belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ekibine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

        İftar çadırı açıldı

        Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, halk günü etkinliğinin ardından yaptığı açıklamada, “İftar çadırını geleneksel olarak her yıl kuruyoruz. Nokta Cami önünde iftar çadırımızı açtık. Her gün 400 kişilik iftar yemeği veriyoruz, iftar çadırımız Ramazan ayı boyunca her gün hizmet verecek. Bu çadırdan dileyen herkes yararlanabilir. Yolcu olanlar, öğrenciler, çevre halkı çadırımızda iftar açıyor" dedi.

        Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi ve imkanlar dahilinde sorunların çözüldüğünü ifade etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, halk günü etkinliğini katılan vatandaşlara teşekkür etti.

        Etkinliğe belediye başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler