Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan Bayramı boyunca çat kapı ev ziyaretlerinde aileler ile bir araya gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, çeşitli hediyeler vererek çocukları mutlu etti.

        Ramazan Bayramı’nda 3 gün boyunca çat kapı ev ziyaretlerinde ailelerle bir araya gelen Başkan Saygılı, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek sorunların çözüme kavuşması için yetkili birimlere talimat veriyor. Çocuklarla da yakından ilgilenen Saygılı, bayram hediyesi vererek onları mutlu etti.

        Ev ziyaretlerinin önem arz ettiği ifade eden Saygılı, "Her zaman olduğu gibi biz hemşehrilerimizin yanındayız. İhtiyaç duyulduğunda insanımızın iyi gününde ya da kötü gününde yanında olabilmenin gerekli olduğunu düşünüyorum. Çat kapı ziyaretlerimize devam ediyor. Rabb'im yaptığımız tüm ibadetleri kabul etsin" dedi.

        Evlerine ziyaret edilen aileler ise sürpriz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Saygılı ve ekibine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler