Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Seçim Kırşehir AK Parti milletvekili aday listesi! AK Parti'nin milletvekili adayları

        27. Dönem Genel Seçim milletvekili adayları belli oldu. 24 Haziran 2018, Pazar günü yapılacak seçimlerde Kırşehir AK Partimilletvekili adayları açıklandı. İşte AKP'nin Kırşehir Milletvekili listesi...

        Kırşehir Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adayları

        REKLAM

        AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI: "GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ TÜRKİYE, GÜÇLÜ CUMHURBAŞKANI VADEDİYORUZ"

        Erken seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantıları ve ev ziyaretleri yapan Kırşehir AK Partimilletvekili adayları Mustafa Kendirli ve Necmettin Erkan,AKPartinin sorunların çözümü noktasında merkeze insanı aldığını söyledi.

        İl Merkezi ve ilçe merkezlerinde sürdürülen 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında bilgilendirme yapan milletvekili adayları Mustafa Kendirli ve Necmettin Erkan, "AKPartiülkemizin büyümesi, gelişmesi, güçlenmesi için 2002 yılında liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde yola çıktı. Aradan geçen 16 yıl boyunca ülkemize birbirinden güzel hizmetleri kazandırdık. Tüm seçimlerde Cumhurbaşkanımıza vepartimize büyük destek verenKırşehir’imiz 16 yıl boyunca yaptığımız hizmetlerden de en iyi şekilde faydalandı.AKPartiiktidarları döneminde ülkemiz ve şehrimiz kazandı.AKPartikendisine teveccüh gösteren, oylarını emanet eden bu aziz milleti hiçbir zaman yanıltmadı, hayal kırıklığına uğratmadı. 24 Haziran seçimleri, Türkiye siyasi tarihin en önemli seçimleri olacak. Güçlü bir Cumhurbaşkanlığı ancak güçlü bir meclis ile var olabilir.AKPartihükümeti, parlamentoda çoğunluğu elde ettiğinde Türkiye güçlenecektir. Güçlü Meclis, Güçlü Hükümet, Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Türkiye diyorsak; Cumhurbaşkanlığında, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ı desteklerken, milletvekili seçimlerinde oylarımızıAKParti'ye vermeliyiz. Hemşerilerimizi bu konuda dikkatli olmaya davet ediyor, ülke düşmanı şer odaklarının fısıltı gazetesi ve sosyal medya aracılığı ile yaydığı söylentilere kulak asmamalarını istiyoruz" dediler.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ