Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 24 Haziran seçimlerinde Kırşehir'den milletvekili adayı olarak belirlenen isimleri açıkladı.

        İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, bir ve ikinci sıra isimleri belirtildi.

        MHP Kırşehir teşkilatından yapılan açıklama şöyle:

        24 Haziranda yapılacak olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin Kırşehir'imize ve ülkemizi hayırlıra vesile olmasını diliyorum. Yapılacak olan seçimin partimizi ve ülkemiz açısında ne kadar hayati değer taşıdığının idraki içinde olduğumuzu aziz Kırşehirliler ve dava arkadaşlarımızın bilmesi gerektiğini, bu sancılı süreçte devletimizin bu sarmaldan kurtarılması için elimizden gelen gayreti ve çabayı sarf ettiğimizi herkesin bilmesini istiyorum.

        Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimiz Cumhurbaşkanı adayı çıkarmamıştır. Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Milletvekili adaylarımız ise Siyaset bilimci Kamu Yön.Uzm.Oğuz Sulusaray, ve Avukat Aydın Akpınar olarak yapılmıştır"denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler