Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Son kararname ile Kırşehir'e Vali olarak atanan ve geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Vali İbrahim Akın’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

        Ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve beraberindekiler Vali Akın’ı ziyaret etti.

        Vali İbrahim Akın, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmada, Ahi Kenti Kırşehir’e Vali olarak atanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve Kırşehir’i daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için ilimizin bütün dinamikleri ile birlikte çalışacaklarını söyledi.

        Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Bilgin, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ve beraberindeki heyet de Sayın Valimize hayırlı olsun dileğinde bulundular. Vali İbrahim Akın’a gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretleri, yapılan fikir alışverişi ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler